Werkwijze

Na het eerste contact (telefonisch of via deze website) maak ik een afspraak voor een intake gesprek. Ik vertel iets over mezelf en maak gelijk kennis met de hond(en) en zijn/haar baas. Er zijn altijd een paar dingen, die ik moet weten. Is de hond geholpen of niet? Is hij/zij sociaal (ook met andere honden)? Kan de hond los of moet hij/zij aan de lijn? Mag de hond een koekje (allergie)?

De eerste keer dat de hond met de uitlaatservice meegaat krijgt de hond een extra penning aan de halsband met daarop mijn gegevens. De hond blijft aangelijnd, zodat de hond kan wennen aan de groep. Ik neem nooit meer dan 6 honden mee en begeleid de honden altijd met zijn twee├źn. Eenmaal op de plaats van bestemming wordt er ruim een uur gelopen (door weer en wind). Mocht het gebeuren dat er honden in het water gaan, dan worden ze afgedroogd en gaan ze handdoek-droog weer naar huis.


 
      Onze bus is voorzien van ventilatie. Met 1 groot vak, 2 kleinere hokken en twee vakken voor de kleine hondjes. Veiligheid voor alles.

Vanaf 1 mei 2013, nemen wij uitsluitend gecastreerde reuen mee.