Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn uitsluitend voor cliƫnten van Hondenuitlaatservice Haarlemmermeer (HUS Haarlemmermeer)

1. HUS Haarlemmermeer is nimmer aansprakelijk voor schade aan derde, of zaken die Uw hond veroorzaakt.

2. HUS Haarlemmermeer kan door spelen van Uw hond, waaruit verwonding ontstaat nimmer aansprakkelijk worden gesteld.

3. HUS Haarlemmermeer gaat ervan uit dat de eigenaar van de hond WA (AVP) verzekerd te zijn. Vraag Uw verzekeringsmaatschappij of Uw hond meeverzekerd is.

4. HUS Haarlemmermeer aanvaard geen aansprakelijkheid voor het oplopen van verwondingen, aandoeningen, ziekte aan de hond, ook niet tijdens een ongeval of transport.

5. HUS Haarlemmermeer gaat ervan uit dat de hond gezond is, ingeend te zijn tegen weil/parvo/en kennelhoest. En dient behandeld te zijn tegen wormen/vlooien en teken.

6. Bij HUS Haarlemmermeer dient uiterlijk 48 uur van te voren,een wandeling afgezegd te zijn, in geval van binnen de 48 uur, wordt de wandeling wel in rekening gebracht.

7. HUS Haarlemmermeer heeft ten allen tijde het recht om op te zeggen, reeds betaalde gelden worden dan terugbetaald. Client heeft het recht ten allen tijde op te zeggen, reeds betaalde gelden worden NIET terugbetaald.

8. HUS Haarlemmermeer hanteerd een betalingsafspraak, de betaling dient de dag voor aanvang van de nieuwe maand te zijn voldaan. Bij wanbetaling heeft HUS Haarlemmermeer het recht de hond te weigeren en niet mee te nemen.

9. HUS Haarlemmermeer neemt alleen honden mee die gecastereerd/gestelleriseerd zijn.

10. HUS Haarlemmermeer is niet aansprakelijk voor schade aan woning/inboedel door natte / vieze hond. HUS Haarlemmermeer doet haar uiterste best de hond zo droog / schoon terug te brengen.

11. HUS Haarlemmermeer kan niet aansprakelijk gesteld worden, voor het weglopen van een hond, en evt. gevolgen ervan. Als dit wel gebeurd zal HUS Haarlemmermeer er alles aan doen om de hond terug te vinden.

12. U gaat akkoord dat HUS Haarlemmermeer bij een noodgeval de hulp van een dierenarts kan inroepen. (op Uw kosten en risico). Indien mogelijk zal HUS Haarlemmermeer U hierover voorafgaand op de hoogte stellen.